Tanrıça

Karakter penceresinin yan sekmelerinden birisi de “Tanrıç” sekmesidir. İlk açılan Atropos (Gelecek) tanrıçasına 95. seviye itibariyle herhangi bir işlem yapmadan sahip olabilirsiniz.

 

 

Tanrıçanızı geliştirmek için “Tanrıça geliştirme taşına” ihtiyacınız vardır. Bu taşı “Online Ödüller, Seviye Paketleri” gibi “Ödüller” penceresinden temin edeceğiniz gibi, “Mağazadan” satın alabilir veyahut Ekipman Zindanı gibi bir çok günlük bölüm görevini tamamlayarak elde edebilirsiniz.

 

Sahip olduğunuz tanrıçaların toplam savaş gücünü, HP, Defans, Atak gibi değerlerini, bir sonraki tanrıça seviyesine erişebilmek için gerekli olan Tanrıça geliştirme taşı sayısını ve geliştirdikçe aktif edebileceğiniz yeteneklerinizi pencerenin sağ sütununda görebilirsiniz.

 

 

Tanrıça penceresinde yer alan “Dolap”, Karakter penceresindeki “Moda” bölümü gibi tüm nesnelerin bulunduğu albüme sizi yönlendirir.

 

Tanrıçalarınızı geliştirdikçe ekstra özellikler kazanır ve dolayısıyla savaş gücünüzü arttırırsınız.

 

Bazı etkinliklerden elde edeceğiniz ve tılsımlarınızın değerlerini yükseltebileceğiniz “Kolye, Kurdele, Küpe gibi” nesneler tüm tanrıçalarınız için ortaktır.

 

Tanrıçanızı geliştirdikçe bazı yetenekler açılacaktır. Gelin şimdi bunları sizlerle inceleyelim;

 

Temel Çeviklik: Tanrıçanız 2. Kademeye ulaştığında aktif olur. Alınan hasardan 100 puan eksiltir ve Kaçış puanını %10 ihtimalle %1 + 100 artırır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Konsantrasyon: Tanrıçanız 3. Kademeye ulaştığında aktif olur. Alınan hasardan 100 puan eksiltir ve Doğruluk puanını %10 ihtimalle %1 + 100 artırır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Demir Kalkan: Tanrıçanız 4. Kademeye ulaştığında aktif olur. Alınan hasardan 100 puan eksiltir ve Doğruluk puanını %10 ihtimalle %1 + 100 artırır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Şans: Tanrıçanız 5. Kademeye ulaştığında aktif olur. Alınan hasardan 100 puan eksiltir ve Krit puanını %10 ihtimalle %1 + 100 artırır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Altın Beden: Tanrıçanız 6. Kademeye ulaştığında aktif olur. Alınan hasardan 100 puan eksiltir ve DEF puanını %10 ihtimalle %1 + 100 artırır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Kutsal Güç: Tanrıçanız 7. Kademeye ulaştığında aktif olur. Alınan hasardan 100 puan eksiltir ve ATK puanını %10 ihtimalle %1 + 100 artırır. Etkisi 3 saniye sürer.