Talisman

Karakter penceresinin yan sekmelerinden birisi de “Talisman” sekmesidir. İlk açılan Kıyamet Günü tılsımına 80 seviye itibariyle herhangi bir işlem yapmadan sahip olabilirsiniz.

 

 

Talismanınızı geliştirmek için “Talisman geliştirme taşına” ihtiyacınız vardır. Bu taşı “Online Ödüller, Seviye Paketleri” gibi “Ödüller” penceresinden temin edeceğiniz gibi, “Mağaza’dan” satın alabilir veyahut Ekipman Zindanı gibi bir çok günlük bölüm görevini tamamlayarak elde edebilirsiniz.

 

Sahip olduğunuz tılsımların toplam savaş gücünü, HP, Mdef, Atak gibi değerlerini, bir sonraki tılsım seviyesine erişebilmek için gerekli olan Tılsım geliştirme taşı sayısını ve geliştirdikçe aktif edebileceğiniz yeteneklerinizi pencerenin sağ sütununda görebilirsiniz.

 

 

Talisman penceresinde yer alan “Dolap”, Karakter penceresindeki “Moda” bölümü gibi tüm nesnelerin bulunduğu albüme sizi yönlendirir.

 

Talismanı geliştirdikçe ekstra özellikler kazanır ve dolayısıyla savaş gücünüzü arttırırsınız.

 

Bazı etkinliklerden elde edeceğiniz ve Talisman değerlerini yükseltebileceğiniz “Tanrının Ateşi, Tılsım, Kutsal Ruh gibi” nesneler tüm Talismanlar için ortaktır.

 

Talismanınızı geliştirdikçe bazı yetenekler açılacaktır. Gelin şimdi bunları sizlerle inceleyelim;

 

 

Temel Yavaşlık: Tanrıçanızı 2. Kademeye yükselttiğinizde aktif olur. Hedefin hareket hızının %20’sinin %10 ihtimalle düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Normal Sessizlik: Tanrıçanızı 3. Kademeye yükselttiğinizde aktif olur. Hedefi %15 ihtimalle sessizleştirme şansı vardır. Etkisi 5 saniye sürer.

 

 

Temel Köken: Tanrıçanızı 4. Kademeye yükselttiğinizde aktif olur. Hedefi %10 ihtimalle sessizleştirme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

Temel Polimorf: Tanrıçanızı 5. Kademeye yükselttiğinizde aktif olur. Hedefi %10 ihtimalle savunmasız bir hayvana dönüştürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Donma: Tanrıçanızı 6. Kademeye yükselttiğinizde aktif olur. Hedefi %10 ihtimalle dondurma şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Şok Etkisi: Tanrıçanızı 7. Kademeye yükselttiğinizde aktif olur. Hedefi %10 ihtimalle dondurma şansız vardır. Etkisi 3 saniye sürer.