Sihirli Halka

Karakter penceresinin yan sekmelerinden birisi de Sihirli Halka sekmesidir. İlk açılan Vahşi Nefes Sihirli Halka özelliği 100. seviye itibariyle herhangi bir işlem yapmadan sahip olabilirsiniz.

 

 

Büyü Halkayı geliştirmek için “Sihirli Halka geliştirme taşına” ihtiyacınız vardır. Bu taşı “Online Ödüller, Seviye Paketleri” gibi “Ödüller” penceresinden temin edeceğiniz gibi, “Mağazadan” satın alabilir veyahut Prestij Dükkanından da elde edebilirsiniz.

 

Sahip olduğunuz büyü halkalarının toplam savaş gücünü, HP, Defans, Atak gibi değerlerini, bir sonraki halka seviyesine erişebilmek için gerekli olan Sihirli Halka geliştirme taşı sayısını ve geliştirdikçe aktif edebileceğiniz yeteneklerinizi pencerenin sağ sütununda görebilirsiniz.

 

 

Sihirli Halka penceresinde yer alan “Dolap”, Karakter penceresindeki “Moda” bölümü gibi tüm nesnelerin bulunduğu albüme sizi yönlendirir.

 

Büyü halkalarını geliştirdikçe ekstra özellikler kazanır ve dolayısıyla savaş gücünüzü arttırırsınız.

 

Bazı etkinliklerden elde edeceğiniz ve tılsımlarınızın değerlerini yükseltebileceğiniz “Halka taşı, Mühür gibi” nesneler tüm halkalar için ortaktır.

 

 

Sihirli Halkanızı geliştirdikçe bazı yetenekler açılacaktır. Gelin şimdi bunları sizlerle inceleyelim;

 

 

Temel Pasif: Sihirli Halkanızı 2. Kademeye geliştirince aktif olur. Hedefin zırh delici özelliğini %10 ihtimalle %1 + 100 puan düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Zayıflatıcı: Sihirli Halkanızı 3. Kademeye geliştirince aktif olur. Hedefin hasar görmeme özelliğini %10 ihtimalle %1 + 100 puan düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Savunmasız: Sihirli Halkanızı 4. Kademeye geliştirince aktif olur. Hedefin hasar görmeme özelliğini %10 ihtimalle %1 + 100 puan düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel HP Düşüşü: Sihirli Halkanızı 5. Kademeye geliştirince aktif olur. Hedefin HP’sini %10 ihtimalle %1 + 100 puan düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel DEF Düşüşü: Sihirli Halkanızı 6. Kademeye geliştirince aktif olur. Hedefin DEF’ini %10 ihtimalle %1 + 100 puan düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel ATK Düşüşü: Sihirli Halkanızı 7. Kademeye geliştirince aktif olur. Hedefin ATK’ğını %10 ihtimalle %1 + 100 puan düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.