Karakter

 

 

Karakter penceresinde kullandığınız silahları, sahip olduğunuz genel istatistikleri görebilirsiniz. Ayrıca bu pencereden Binek, Kanatlar, Talisman gibi bir çok özelliği geçiş sekmeleri mevcuttur.

 

 

Savaş Gücü başlığı altında o ana kadar sahip olduğunuz toplam savaş gücünüzün rakamsal değeri bulunmaktadır. Karakterinizin seviyesi, hangi sınıfa ait olduğu, loncası ve PvP sahnelerde aldığı değeri de hemen altında görebilirsiniz.

 

Yine sağ tarafta Temel İstatistiklerinizin genel bir izlenimi mevcuttur. HP, Atak ve defans özellikleriniz karakterinizi geliştirdikçe artmakta ve toplam değeri vurgulamaktadır.

 

Kullandığınız destek ekipmanların verdiği özellikleri ve hız değerinizi ise “Özel Özellikleri Kontrol Et” linkine tıklayarak görebilirsiniz.

 

Kahraman Penceresinden ulaşacağınız diğer alanlar şu şekildedir;

 

Moda: Bu bölümde oyunda mevcut tüm kostüm, silah, elf, binek gibi kostüm nesnelerini görebilir, özelliklerini öğrenebilir ve üzerinizde deneyebilirsiniz. İlgili sistemlerdeki “Kaynak” kutucuklarına tıkladığınızda ise, ürünleri nereden alabileceğinize dair bilgi penceresi açılmaktadır. Her nesne süreli ve kalıcı olarak alınabilmektedir.

 

VIP: Karakterinizin sahip olduğu VIP seviyesinin yanı sıra, ileri VIP seviyelerinde sahip olacağınız özel ödüller, ilgili VIP seviyelerine ulaşmak için yükleme yapmanız gereken miktar ve bu VIP derecesine ulaştığınızda sahip olacağınız ayrıcalıkları görebilmektesiniz.

 

Unvan: Oyunda bazı başarı ve özel unvanlar bulunmaktadır. Bu sekmeye tıklayarak sahip olduğunuz tüm unvanları görebilir, diğer unvanlara sahip olmak için neyin gerekli olduğunu öğrenebilirsiniz.

 

Kader: Evlilik penceresidir. “Eros” tarafından “Mükemmel kombinasyon, Mutlu evlilik, Lüks evlilik” fonksiyonlarıyla oyun hayatınızı birleştirdiğiniz karakteri ve o karaktere gül gönderdikçe özelliklerinizde meydana gelen rakamsal artışı görebilirsiniz.

 

Rehber: Oyundaki tüm özel silah, kostüm, Elf, Binek, Kanat, Talisman, Kutsal Set ve bunun gibi setlerin tamamının yer aldığı, oyun içi albümdür.

 

 

Antika: İlgili bölümü 99. seviye itibariyle görebilmektesiniz.

 

Rütbe: Kademe 1 ve 60. seviyede aktif olur. Buradan şeref puanınıza göre unvanları, gerekli sahneyi geçerek elde edebilirsiniz.

 

Kademe: 100. Seviyede açılmaktadır. Buradan kademeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Kader: Evlendiğinizde kaderinizi geliştirmenizi sağlayacak yerdir.