Kanat

Karakter penceresinin yan sekmelerinden birisi de “Kanat” sekmesidir. İlk açılan Parlak Kanatlar kanadına 65. Seviye itibariyle herhangi bir işlem yapmadan sahip olabilirsiniz.

 

 

Kanatlarınızı geliştirmek için “Kanat geliştirme taşına” ihtiyacınız vardır. Bu taşı “Online Ödüller, Seviye Paketleri” gibi “Ödüller” penceresinden temin edeceğiniz gibi, “Mağaza’dan” satın alabilir veyahut Ekipman Zindanı gibi bir çok günlük bölüm görevini tamamlayarak elde edebilirsiniz.

 

Sahip olduğunuz kanatların toplam savaş gücünü, HP, Kritik, Atak gibi değerlerini, bir sonraki kanat seviyesine erişebilmek için gerekli olan Kanat geliştirme taşı sayısını ve geliştirdikçe aktif edebileceğiniz yeteneklerinizi pencerenin sağ sütununda görebilirsiniz.

 

 

Kanat penceresinde yer alan “Dolap”, Karakter penceresindeki “Moda” bölümü gibi tüm nesnelerin bulunduğu albüme sizi yönlendirir.

 

Kanatlarınızı geliştirdikçe ekstra özellikler kazanır ve dolayısıyla savaş gücünüzü arttırırsınız.

 

Bazı etkinliklerden elde edeceğiniz ve kanatlarınızın değerlerini yükseltebileceğiniz “Tüy, Kemik, Ruh gibi” nesneler tüm kanatlarınız için ortaktır.

 

Kanatlarınızı geliştirdikçe bazı yetenekler açılacaktır. Gelin şimdi bunları sizlerle inceleyelim;

 

 

Temel Yavaşlık Engelleyici: Kanatlarınızı 2. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. 100 Hasar puanını eksiltir ve zamanı %20 yavaşlatır.

 

 

Temel Sessizlik Engelleyici:Kanatlarınızı 3. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. 100 Hasar puanını eksiltir ve sessizliği %40 azaltır.

 

 

Süper Root Engelleyici: Kanatlarınızı 4. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. 100 Hasar puanını eksiltir ve Root süresini %50 azaltır.

 

 

 

 

Temel Donma Engelleyici: Kanatlarınızı 5. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. 100 Hasar puanını eksiltir ve Polimorf süresini %20 azaltır.

 

 

Temel Polimorf Engelleyici: Kanatlarınızı 6. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. 100 Hasar puanını eksiltir ve donma süresini %20 azaltır.

 

 

 

Temel Şok Engelleyici: Kanatlarınızı 7. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. 100 Hasar puanını eksiltir ve şok süresini %20 azaltır.