Elf

Karakter penceresinin yan sekmelerinden biriside “Elf” sekmesidir. İlk açılan Globster kanadına XX level itibariyle herhangi bir işlem yapmadan sahip olabilirsiniz.

 

 

Elflerinizi geliştirmek için “Kanat geliştirme taşına” ihtiyacınız vardır. Bu taşı “Online Ödüller, Seviyenizi Paketleri” gibi “Ödüller” penceresinden temin edeceğiniz gibi, “Mağaza’dan” satın alabilir veyahut Prestij Dükkanından elde edebilirsiniz.

 

Sahip olduğunuz elflerin toplam savaş gücünü, HP, Kritik, Atak gibi değerlerini, bir sonraki elf seviyesine erişebilmek için gerekli olan Elf geliştirme taşı sayısını ve geliştirdikçe aktif edebileceğiniz yeteneklerinizi pencerenin sağ sütununda görebilirsiniz.

 

 

Elf penceresinde yer alan “Dolap”, Karakter penceresindeki “Moda” bölümü gibi tüm nesnelerin bulunduğu albüme sizi yönlendirir.

 

Elflerinizi geliştirdikçe ekstra özellikler kazanır ve dolayısıyla savaş gücünüzü arttırırsınız.

 

Bazı etkinliklerden elde edeceğiniz ve elflerinizin değerlerini yükseltebileceğiniz “Zil, Işık Kanatları, Tasma vb.” nesneleri tüm elfleriniz için ortaktır.

 

Elflerinizi geliştirdikçe bazı yetenekler açılacaktır. Gelin şimdi bunları sizlerle inceleyelim;

 

 

Temel Keskinleştirme: Elfi 2. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. Hedefin Zırh Delici özelliğini %10 ihtimalle %1+ 100 puanını düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Hasar: Elfi 3. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. Vereceğiniz hasar %10 ihtimalle %1+ 100 puan arıtma şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Hasar Azaltması:Elfi 4. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. Hedefin hasar görmeme özelliğini %10 ihtimalle %1 +100 puanını düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

 

Temel HP: Elfi 5. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. Maksimum HP’nizi %10 ihtimalle %1+ 100 puan artırma şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel DEF: Elfi 6. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. Maksimum HP’nizi %10 ihtimalle %1+ 100 puan artırma şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

 

Temel ATK: Elfif 7. Kademeye geliştirdiğinizde aktif olur. ATK’nızı %10 ihtimalle %1+ 100 puan artırma şansı vardır.