Çanta

 

 

Çanta oyunda kazandığınız malzemeleri bulabileceğiniz bölümdür. Çantanız oyuna başladığınız andan itibaren aktiftir. Çantanızda içinde bulunan nesneleri ayrı ayrı görmenizi sağlayan 5 sekme bulunmaktadır: Ekipman, Eşyalar, Materyaller ve Yetenekler.

 

Çantanızda sahip olduğunuz bağlı ve bağımsız elmas sayınızı ve altın miktarınızı görebilmektesiniz.

 

Geri kalan diğer butonların ise işlevleri şu şekildedir;

 

Mahzen: Kasa görevi gören bu sekmeye tıklayarak üzerinizde taşımak istemediğiniz eşyaları koyabililirsiniz. Yalnız şehir dışındaysanız kasayı kullanabilmek için VIP2 ve üzeri VIP seviyesine sahip olmanız gerekmektedir. VIP olmadığınız durumda şehre ışınlarak yine bu özelliği kullanabilirsiniz.

 

Geri Dönüşüm: Daha iyisine sahip olduğunuz eşyaları geri dönüştürmekte kullandığımız sistemdir.

 

 

Geri dönüşümü tıkladığınızda “Eritme” penceresi açılmaktadır. Bu pencereye artık size lazım olmayan ekipman, yetenek gibi itemlerinizi seçerek ekleyebilirsiniz. Eritme işlemini gerçekleştirdikten sonra “Eritme taş(lar)ı” elde edersiniz. Bunun yanı sıra Eritme seviyenizde de artış gözlenmektedir.

 

 

 

Çöpe At: Süresi geçmiş etkinlik itemlerinizi silerek çantanızda yer açılmasını sağlar.

Ayarla: Çantanızda kullandığınız nesnelerin yerine açılan boşlukları doldurarak, çantanızı düzenler.

 

Oyunda kaldığınız sürece çantanızdaki kilitli yerler aktif olmaktadır.