Binek Sistemi

Karakter penceresinin yan sekmelerinden birisinde de “Binek” bölümünü görebilirsiniz. İlk açılan İlahi At bineğine 20. seviye itibariyle herhangi bir işlem yapmadan sahip olabilirsiniz.

 

 

Bineğinizi geliştirmek için “Binek geliştirme taşına” ihtiyacınız vardır. Bu taşı “Online Ödüller, Seviye Paketleri” gibi “Ödüller” penceresinden temin edeceğiniz gibi, “Mağazadan” satın alabilir veyahut Ekipman Zindanı gibi bir çok günlük bölüm görevini tamamlayarak elde edebilirsiniz.

 

Sahip olduğunuz bineklerin toplam savaş gücünü, HP, Hız, Atak gibi değerlerini, bir sonraki binek seviyesine erişebilmek için gerekli olan Binek geliştirme taşı sayısını ve geliştirdikçe aktif edebileceğiniz yeteneklerinizi pencerenin sağ sütununda görebilirsiniz.

 

Ekipman penceresinde yer alan “Dolap”, Karakter penceresindeki “Moda” bölümü gibi tüm nesnelerin bulunduğu albüme sizi yönlendirir.

 

Bineğinizi geliştirdikçe ekstra özellikler kazanır ve dolayısıyla savaş gücünüzü arttırırsınız.

 

Bazı etkinliklerden elde edeceğiniz ve bineğinizin değerlerini yükseltebileceğiniz “Siper (Maske), Boynuz, Yular, Nal gibi” nesne tüm binekler için geçerlidir.

 

 

Bineğe binmek ya da inmek istediğinizi ana ekranınızın sağ altında bulunan “Binek” sekmesine tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Binek >> Dolap kısmında sahip olduğunuz “Binek Görünümlerini” aktif ederek daha fazla özelliklere sahip olabilirsiniz.

 

Ayrıca bineğinizin kademelerini geliştirdikçe ekstra özellikler kazanırsınız. Gelin şimdi bunları inceleyelim;

 

 

Temel Dayanıklılık Karşıtı: Bineğinizi 2. Kademeye ulaştırdığınızda aktif olur.

Hedefin Dayanıklılığının %1+ 100 puanını %10 oranında düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Anti-Kaçış: Bineğinizi 3. Kademeye ulaştırdığınızda aktif olur. Hedefin Hilesinin %1+ 100 puanını %10 oranında düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

Temel Crit Karşıtı: Bineğinizi 4. Kademeye ulaştırdığınızda aktif olur. Hedefin Critini %1+ 100 puanını %10 oranında düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel Doğruluk Karışı: Bineğinizi 5. Kademeye ulaştırdığınızda aktif olur. Hedefin Doğruluğunu %1+ 100 puanını %10 oranında düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel DEF Karşıtı: Bineğinizi 6. Kademeye ulaştırdığınızda aktif olur. Hedefin DEF’ini %1+ 100 puanını %10 oranında düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.

 

 

Temel ATK Karşıtı: Bineğinizi 7. Kademeye ulaştırdığınızda aktif olur. Hedefin ATK’nı %1+ 100 puanını %10 oranında düşürme şansı vardır. Etkisi 3 saniye sürer.